Page content

article content

Het kinderbed als een kasteel

Voor een kinderkamer anno nu

– nieuwe juniormaat (70×150 cm) voor de kasteelbedbank –

Sinds kort hebben wij iets nieuws: een kleine kasteelbedbank kinderbed in de maat 70×150 cm. Het is een mooi peuterbed/juniorbed uitgevoerd in het thema KASTEEL. De eerste versie is gelakt in een neutrale kleurencombinatie: wit gecombineerd met antraciet grijs, met zilveren bolletjes. Dit bed kan geleverd worden met of zonder uitrol-beveiliging en met of zonder lade (klik hier om dit bed te bestellen).

origineel design voor de mooiste kinderkamer

De wildkidzz.com kasteelbedank nu ook in matrasmaat 70×150 cm. Trendy kleurencombinatie: wit met donker grijs, toe te passen zowel in de jongenskamer als in een meisjeskamer. Met lade en uitrolbeveiliging als extra mogelijkheid. De uitrolbeveiliging zit klem tussen de voorkant van het bed en het matras, daardoor kan deze later makkelijk worden verwijderd als die niet meer nodig is.

Een kinderbed als een kasteel

Sinds dit jongens kinderbed online staat, is hij ook meerdere malen besteld voor meisjes. Onze verwachting was dat dit kasteelbed alleen voor jongens besteld zou worden, echter is het de laatste tijd mode geworden om een kasteelbed ook voor een meisje te bestellen als prinsessenbed voor in de kinderkamer. Het idee is duidelijk: het bed is een kasteel, hij beschermt jou tegen het kwaad, daarin kan je jezelf zijn en kan je lekker dromen over ridders en prinsesjes.

origineel design voor de kinderkamer, kinderbedden, juniorbed, peuterbed, prinsessenbed

Deze kasteelbedbank (nu ook in matrasmaat 70×150 cm) met lade en uitrolbeveiliging, wit met lichtgrijs en zilveren knopen. In dit kinderbed model zijn de raampjes rond, en is nieuw als detail!

Dit kinderbed is in drie maten te bestellen: peuterbed 70×150 cm (dus zowel als meisjesbed en als jongensbed), tienerbed 90×200 cm (ook wel “juniorbed” genaamd) en 80×200 cm, deze laatste kan voor minder brede kamers gekozen worden. Dit bed is hier te bestellen.

Bonus hartjes bestelformulier


 • Hier kunt u deze fantastische bonus bestellen:

  Hartjesbedbank maat 90x200 cm
  wit
  met zilveren of gouden (of eigen kleurkeuze) bolletjes
  met uitrolbeveiliging (wit of lichtroze)
  met lattenbodem 90x200 cm
  met koudschuimmatras 14 cm dik
  inclusief transport en montage
  van €588 voor €429!!

  Wij nemen binnen 24 uur contact met u op om de bestelling en de levering te bespreken.
  De leveringstermijn kan variëren tussen 5 dagen en 2 weken. De leveringsdatum wordt samen met u bepaald.

  Dank u dat u voor wildkidzz.com hebt gekozen.

  Prijs: 429,00 € Aantal:
 • Vergeet niet om de kleur van de bolletjes door te geven: goud, zilver of een eigen kleurkeuze. U kunt extra opties (lade, ledstrip, de naam van uw kind geschilderd op het bed) doorgeven tijdens het bestelling bevestiging telefoongesprek.
 • Hier kunt u aangeven hoe u wilt betalen: contant per rembours bij levering, via vooraf opgestuurde iDEAL-link of via bankoverschrijving. U krijgt altijd een bevestiging email met daarin alle informatie over de levering en de betaling.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comment Section

0 reacties op “Het kinderbed als een kasteel

Plaats een reactie


*


Phoenix WebsitePhoenix Website