wildkidzz.com kinderbedden en kinderkamers
Sterren kinderbed wit met zilveren bolletjes 90x200 cm

Wij zijn wildkidzz.com

Onze kinderbedden zijn gemaakt met passie en liefde voor het eind product. Ze komen tot leven in de kinderkamer. We werken alleen met duurzame materialen, de kindermeubels worden met de hand gemaakt volgens een origineel wildkidzz.com design van Ferdinand van der Kuip

Naar ons assortiment 

 • Sterren kinderbed sterrenbedbank 90x200 cm wit met zilveren bolletjes, met lattenbodem

  Missie: dé perfecte kinderkamer, dé perfecte kinderbed, die perfect past bij jou kind!

  Als kind van 10 drukte ik mijn neus al tegen de etalages van de interieurwinkels in de Utrechtse binnenstad. Daarna wilde ik nog maar een ding worden: meubelontwerper. Hoewel ik wist dat ik talent had duurde het toch nog wel even voor ik een niveau bereikte dat ik iets kon maken waar ik echt tevreden over was. 

  Op de kunstacademie leerde ik procesmatig te werken waardoor ik niet een heel ontwerp in een keer probeerde te bedenken maar in meerdere stappen. Hierdoor kon ik dingen ontwerpen die ik onmogelijk in een keer kon bedenken. Ondertussen heb ik veel gemaakt en geleerd. 

  Mijn klanten hebben mij altijd duidelijk gemaakt wat ze het leukst of mooist vonden en wat minder of soms ook helemaal niet. Ik heb ook ontdekt dat complexe vormen meer mijn interesse wekten en heb dat gegeven omarmd. Er is nu niets meer dat mij in mijn ontwerpen tegenhoud. Ik voel geen beperkingen meer. Er wacht alleen nog een enorme stapel schets projecten op ontwikkeling en uitvoering. Als er klanten langskomen in mijn atelier dan laat ik altijd ook zien wat nog niet is uitgevoerd en hoop dat ze geïnteresseerd raken en bestellen. In dat geval hoef ik geen ouder werk opnieuw uit te voeren maar krijg ik de mogelijkheid om iets nieuws te maken en te fotograferen.

  Na meer dan 20 jaar van tekenen, uitvoeren, verkopen en leveren van honderden design kinderbedden zoals de hartjes kinderbedden en sterren kinderbedden in de peuterbed/peuterbedden maat van 70x150 cm maar ook in tienerbed/tienerbedden maat van 90x200 cm, hebben wij nu, op wildkidzz.com, kinderkasten, hoogslapers en halfhoogslapers, kinderbedden bedbanken, kinderboekenkasten, kindernachtkastjes, kasteel kinderbedden en kinderkasten, kinderbedden met hartjes en met sterren. 

  Ferdinand van der Kuip - wildkidzz.com

  wildkidzz.com top thema's

  Hartjes kinderbed 90x200 cm, wit, met uitrolbeveiliging. kinderbedden origineel design

  HARTJES

  Kinderbedden (en veel meer) in het thema hartjes

  Kinderbed met sterren 90x200 cm wit met zilveren bolletjes, met matras, met lade en uitrolbeveiliging

  STERREN

  Kinderbedden (en veel meer) in het thema sterren

  Kroonbed kinderbed 90x200 cm, wit met licht blauwe knoppen, met lade en matras.

  PRINSESSEN/KROONTJES

  Kinderbedden (en veel meer) in het thema kroontjes

  Wat anderen over ons zeggen

  Britt is helemaal blij met haar stoeltje en tafeltje en met haar eigen 'speelgoedkast'

  Beste allemaal,

  We willen jullie nog even heel erg bedanken voor de snelle en goede service bij het leveren van de kast en de 2 stoelen voor onze kids. Echt helemaal super!

  Britt is helemaal blij met haar stoeltje en tafeltje en met haar eigen 'speelgoedkast', dus dat is helemaal goed terecht gekomen!

  Zoals jullie kunnen zien vindt Britt het ook leuk om IN de kast te spelen.

  Met vriendelijke groet,

  Ruud en Marjolijn Bergmann (en Britt en Lars)

  Ruud en Marjolijn Bergmann (en Britt en Lars)

 • Testimonial Quote or Title
  You have room for some more content over here, it's a great place for some lines of text.
  Ms. Nameless
  Add Your Stars
  Testimonial Quote or Title
  You have room for some more content over here, it's a great place for some lines of text.
  Ms. Nameless
  Add Your Stars
  Using multiple testimonial sliders on a single page might result in a faulty functionality. Please do not use more than 1 slider per page.

  wildkidzz.com kinderbedden en kinderkamers